Lluïseta 2.0

Lluïsa Vives Joguets és un negoci que va néixer l’any 1928 al carrer de la Cort, número 9, Valls. En aquests 90 anys, la botiga ha anat adaptant-se als nous temps que la societat vivia, per això enguany, aprofitant la celebració de l’aniversari dels 90 anys, Lluïsa Vives Joguets vol formar part del tot del món 2.0.

Fins ara, la botiga ha tingut Facebook, Twitter, Instagram i Flickr, però és el moment de crear una pàgina web amb una botiga online i així, potenciar les nostres xarxes socials per fer campanyes i anuncis promocionant els nostres productes i les nostres activitats.

A més de la pàgina web, l’últim trimestre de l’any hem realitzat una sèrie d’activitats per celebrar l’aniversari. Hem presentat el personatge de la Lluïseta que apareix als nostres tallers i activitats i també, passeja pels carrers de Valls repartint catàlegs i promocions. Al novembre i desembre, tot concentrat amb la campanya de Nadal vam realitzar tres activitats.

En primer lloc, la construcció d’una pròpia joguina amb Rafel Vives, presentador del programa “Ja t’ho faràs” de TV3. En segon lloc, una tarda amb la creadora de Les Tres Bessones, Roser Capdevila; que ens va presentar el seu últim llibre, “La nena que volia dibuixar”, i finakment, vam aprendre anglès i vam xalar de valent amb el teatre de Kids and Us!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Estem a:

  • Direcció: Carrer de la Cort, 9, 43800 Valls, Tarragona

  • Telèfon: 977 60 21 42

  • Email: lluisavives@telefonica.net

Scroll to Top